Tort pina colada

Se amesteca untul spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se pun ouale pe rand amestecand bine. Se adauga nuca de cocos, praful de copt, ananasul si fain

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat: 250 g unt
  • 200 g zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 5 oua
  • o lingurita cocos
  • praf de copt
  • coaja rasa de lamaie
  • 100 g ananas bucati
  • 400 g faina
  • 100 g amidon
  • crema: 600g frisca
  • 250g branza de vaci
  • 60g zahar
  • 6linguri rom
  • 5 foi gelatina
  • o lingura suc de ananas
  • un compot ananas

Mod de preparare

Se amesteca untul spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se pun ouale pe rand amestecand bine. Se adauga nuca de cocos, praful de copt, ananasul si faina amestecata cu amidonul. Tortul se coace in forma unsa si pudrata cu faina. Se lasa sa se racesca foarte bine pe un gratar. Se amesteca branza de vaci cu zaharul, romul si sucul de ananas. Gelatina se moaie si se incorporeaza in crema. Se bate frisca cu plicurile de intaritor si se amesteca usor in crema. Pe blat se pun felii de ananas scurse din compot si crema. Se da la rece 4 ore apoi se decoreaza cu felii de ananas si ciocolata alba.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...