Tort printesa este un tort deosebit. Aceasta reteta de tort o puteti pregati cand aveti vreun copil sarbatorit in familie.
Tort printesa este un tort deosebit. Aceasta reteta de tort o puteti pregati cand aveti vreun copil sarbatorit in familie.
Pregatiti blatul amestecand toate ingredientele amintite mai sus. Se pune la copt circa 30 de minute oana trece testul scobitorii. Cand e gata se scoate, se lasa la racit si apoi se taie pe orizontala.
In timp ce sta blatul la cuptor pregatiti gelatina. Aceasta se pune sa se desfaca in sucul de la compot. ananasul se taie bucatele si se lasa intr-o sita sa se scurga zeama. Ouale impreuna cu zaharul se pun pe foc si se amesteca pana se ingroasa. Cand s-a racit se amesteca cu gelatina inmuiata si cu frisca batuta. Amestecati usor pana aveti o compozitie omogena. Atunci se incorporeaza si fructele.
Blaturile se ung cu crema, dupa care se acopera. Se da la frigider peste noapte. A doua zi trecem la decorat.
Imbracam o papusica in folie alimentara si o punem in mijlocul tortului. Tortul l-am imbracat cu pasta de zahar, frisca si floricele din pasta de zahar.
Tortul printesa se serveste la desert alaturi de o bautura racoritoare naturala.
Pentru copt blatul avem nevoie de o astfel de o forma de tort de la Kitchen Shop.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii