Tort rece cu cafea

Se toarna esenta de cafea fierbinte peste faina amestecata cu zaharul pe foc slab si se obtine un sos gros. Se amesteca cu untul frecat spuma si se as

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr. biscuiti
  • 250g unt
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri zahar
  • cafea fierbinte

Mod de preparare

Se toarna esenta de cafea fierbinte peste faina amestecata cu zaharul pe foc slab si se obtine un sos gros. Se amesteca cu untul frecat spuma si se asaza pe farfurie alternind biscuitii cu aceasta crema Se inveleste cu un strat de crema.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...