Ciocolata se pune la topit, albusele se bat spuma tare; zaharul, untul, galbenusurile, zaharul vanilat si lichiorul se freaca foarte bine. Se incorpor
Ciocolata se pune la topit, albusele se bat spuma tare; zaharul, untul, galbenusurile, zaharul vanilat si lichiorul se freaca foarte bine. Se incorporeaza in compozitia de galbenusuri faina, alunele (sau nucile macinate), praful de copt si albusurile spuma. Se pune in forma de tort tapetata cu hartie si se coace 50 min. Apoi se scoate pe un gratar si se lasa sa se raceasca. Se taie pe 2 nivele iar la mijloc se unge cu gemul de caise. Smanatana se topeste impreuna cu ciocolata si se toarna calduta pe tort. Se lasa sa se usuce si inainte de servire se pudreaza cu cacao si se decoreaza cu ciocolata alba.
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa