Tort Silvaner

Batem o spuma din zahar, zahar vanilat, rom, apoi adaugam iaurtul si uleiul. Amestecam faina cu praful de copt si ciocolata razuita. Coacem intr-o ta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 300 g zahar
  • 1 pachetel de zahar vanilat
  • 1 lingura de rom
  • 1 pahar de iaurt (150 ml)
  • 150 ml ulei
  • 350 g faina
  • 1 pachetel de praf de copt(10 g)
  • 50 g ciocolata razuita (1 ciocolata cu lapte)

Mod de preparare

Batem o spuma din zahar, zahar vanilat, rom, apoi adaugam iaurtul si uleiul. Amestecam faina cu praful de copt si ciocolata razuita. Coacem intr-o tava rotunda timp de 60 de minute. Dupa ce s-a racit il ungem sau il invelim cu glazura de ciocolata.
Altre retete de tort recoamandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...