Tort soricel

Se bat spuma ouale cu zahar si zahar vanilat. Se adauga faina si praful de copt. Aluatul se pune in 2 forme mare si mica si se coace 30 min la 180 gra

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 200 g faina
  • un plic praf de copt
  • o cutie ananas
  • 10 g gelatina
  • 400 ml frisca
  • 250 g martipan
  • 125 g zahar
  • colorant alimentar
  • 3 linguri gem

Mod de preparare

Se bat spuma ouale cu zahar si zahar vanilat. Se adauga faina si praful de copt. Aluatul se pune in 2 forme mare si mica si se coace 30 min la 180 grade. Se rastoarna si se taie transversal. Se scurge ananasul, se paseaza se amesteca cu gelatina si frisca batuta si se umplu cele 2 blaturi. Se framanta martipanul cu zahar pudra si colorant si se intinde. Se ung blaturile cu gem, se aseaza pe fiecare foile de martipan si se suprapun. Se decoreaza.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii