Tort soricel

Se bat spuma ouale cu zahar si zahar vanilat. Se adauga faina si praful de copt. Aluatul se pune in 2 forme mare si mica si se coace 30 min la 180 gra

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 200 g faina
  • un plic praf de copt
  • o cutie ananas
  • 10 g gelatina
  • 400 ml frisca
  • 250 g martipan
  • 125 g zahar
  • colorant alimentar
  • 3 linguri gem

Mod de preparare

Se bat spuma ouale cu zahar si zahar vanilat. Se adauga faina si praful de copt. Aluatul se pune in 2 forme mare si mica si se coace 30 min la 180 grade. Se rastoarna si se taie transversal. Se scurge ananasul, se paseaza se amesteca cu gelatina si frisca batuta si se umplu cele 2 blaturi. Se framanta martipanul cu zahar pudra si colorant si se intinde. Se ung blaturile cu gem, se aseaza pe fiecare foile de martipan si se suprapun. Se decoreaza.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa