Biscuitii se macina se amesteca cu untul moale si faina pana avem o masa omogena. Se adauga zaharul si zaharul vanilat. Se pune compozitia intr-o tava
Biscuitii se macina se amesteca cu untul moale si faina pana avem o masa omogena. Se adauga zaharul si zaharul vanilat. Se pune compozitia intr-o tava de tort tapetata cu hartie speciala si se da la racit. Pentru umplutura se spala merele, se curata de coaja si se taie in felii subtiri. Se aranjeaza feliile una langa alta. Se presara cu scortisoara. Se topeste untul si se toarna peste mere. Deasupra se presara zaharul. Se pune tava la cuptor 40-45 min.
Se taie felii ca de tort si se serveste cu o cafea fierbinte.
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa