Tort Toamna-iarna

Se prepara budincile conform indicatiilor de pe plic. Intr-un vas se prepara un sirop din zahar si apa cu care se insiropeaza blatul de tort taiat in

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un blat de tort(cumparat sau facut in casa)
  • doua budinci de cacao si una de vanilie
  • ciocolata
  • biscuiti simpli
  • zahar

Mod de preparare

Se prepara budincile conform indicatiilor de pe plic. Intr-un vas se prepara un sirop din zahar si apa cu care se insiropeaza blatul de tort taiat in prealabil in doua. Tortul se umple cu una din budincile de ciocolata, iar pe deasupra se orneaza in felul urmator: suprafata tortului se imparte in doua jumatati egale: o jumatate se umple cu budinca de ciocolata, iar cealalta jumatate se umple cu budinca de vanilie. Pe jumatatea unsa cu budinca de vanilie se presara ciocolata rasa, iar pe jumatatea cu budinca de ciocolata se presara ciocolata alba rasa sau biscuiti sfarimati.
Se lasa la rece citeva ore si se serveste ca desert sau in timpul zilei

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...