Tort Zacher

Se freaca spuma untul. Se adauga pe rand 8 galbenusuri, zaharul, faina cernuta si ciocolata inmuiata cu o lingura de apa. La urma se pune putina coaja

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr. unt
  • 8 oua
  • 250 gr. zahar
  • 125 gr. faina
  • 200 gr. ciocolata
  • coaja de lamaie rasa
  • unt pentru uns tava

Mod de preparare

Se freaca spuma untul. Se adauga pe rand 8 galbenusuri, zaharul, faina cernuta si ciocolata inmuiata cu o lingura de apa. La urma se pune putina coaja rasa de lamaie si cele 8 albusuri batute spuma. Din aceasta compozitie se coc 2 foi de marime egala, in tavi bine unse cu unt. Se pune intre foi marmelada. Se glaseaza cu ciocolata, iar deasupra se pune frisca batuta.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...