Tort ziua si noaptea

Tortul ziua si noaptea este nu numai un desert delicios dar si aspectuos. Aveti nevoie de oua, zahar, faina si arome.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ziua:
  • 4 oua
  • zahar cat greutatea oualor
  • o lingura de faina
  • un praf de copt si
  • arome
  • Noaptea:
  • 6 oua
  • 250 g zahar
  • 200 g nuci macinate
  • 50 g pesmet
  • un praf de copt
  • o lingurita de cacao
  • Crema:
  • 150 g unt
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 300 g ciocolata menaj rasa.
  •  

Mod de preparare

Pentru tortul ziua si noaptea se face, pentru ziua,un pandispan, care se taie in doua dupa coacere. Din ingredientele pentru noaptea, rezulta un blat maron, care se taie in doua. La sfarsit, se aseaza in ordinea: noaptea – crema – zi – crema – noaptea.


Tortul ziua si noaptea se umple cu crema si se serveste.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca