Am amestecat faina cu cacaoa si cu praful de copt. In Ken am batut bine albusurile cu zaharul. Am batut bine galbenusurile cu o lingura de zahar. Am a
Am amestecat faina cu cacaoa si cu praful de copt.
In Ken am batut bine albusurile cu zaharul. Am batut bine galbenusurile cu o lingura de zahar.
Am amestecat incetisor cele 2 compozitii si am inceput sa adaug faina putin cate putin.
Am amestecat incetisor. Am pus compozitia intr-o forma cu diametrul de 24 de cm unsa cu unt si tapetata
cu faina.
Am copt la 180 gradeC pentru ceva mai mult de jumatate de ora. L-am rasturnat pe gratar cu fundul in sus si l-am lasat sa se raceasca apoi l-am taiat in doua.
Am inceput sa fac siropul din zahar, apa si cacao
si le-am lasat acolo sa fiarba bine
L-am lasat sa se raceasca si am inceput sa insiropez blaturile.
Am luat ciocolata si am pus-o sa se topesca pe bainmarie.
Cand ciocolata s-a topit am pus-o in chiuveta plina de apa rece. Aceasta operatie am repetat-o de vreo 3 ori.
Dupa care am varsat-o intr-o forma de silicon.
Dupa ce s-a racit am pus-o pe farfuria pe care urma sa fie asamblat tortul.
Crema de "ricotta": urda am amestecat-o in robot cu 2 linguri de coaja de portocala. In sirop am pus bucatiele de ciocolata.
Dupa ce am creat crema am pus-o pe primul blat si am inchis cu celalat. Am inceput apoi sa topesc ciocolata pentru glazura la bain marie si apoi am acoperit tortul cu ea.
Reteta Tortul meu de ciocolata a fost propusa de Adriana Nicoleta
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Aceasta tarta este ideala pentru o gustare sau un picnic. Eu am pregatit-o intr-o seara la cina si a iesit tare buna.E foarte...
Quiche de ton cu baconOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj