Piure de cartof, pastarnac si conopida

Piure recomandat bebelusilor de 8 luni

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cartof
  • 1 pastarnac
  • 2 buchetele de conopida
  • o lingurita ulei de masline extravirgin

Mod de preparare

Taie in cuburi legumele curatate de coaja si spalate bine. Pune-le apoi la fiert si lasa-le pana sunt moi cand le intepi cu furculita. Scurge-le de zeama, dar nu o arunca.


Paseaza-le cu un blender vertical si adauga putina zeama pana ajungi la consistenta dorita. La final, adauga uleiul de masline si omogenizeaza bine. 

Daca bebelusul este mai mare, poti inlocui uleiul de masline cu o lingurita cu unt.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii