Piure de cartof, pastarnac si conopida

Piure recomandat bebelusilor de 8 luni

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cartof
  • 1 pastarnac
  • 2 buchetele de conopida
  • o lingurita ulei de masline extravirgin

Mod de preparare

Taie in cuburi legumele curatate de coaja si spalate bine. Pune-le apoi la fiert si lasa-le pana sunt moi cand le intepi cu furculita. Scurge-le de zeama, dar nu o arunca.


Paseaza-le cu un blender vertical si adauga putina zeama pana ajungi la consistenta dorita. La final, adauga uleiul de masline si omogenizeaza bine. 

Daca bebelusul este mai mare, poti inlocui uleiul de masline cu o lingurita cu unt.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de ardei iuti cu ceapa in otet

Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...

Salata de ardei iuti cu ceapa in otet
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos