Ouale prezentate in inimioare de carnaciori sunt un mic dejun potrivit pentru zilele in care sarbatorim dragostea ca si dragobetele sau Valentine's.
Pentru inimioare de oua taiem carnatii pe mijloc, dar nu pana la capat, intr-o parte (lasam cca 1 cm). Unim capatele si fixam la un capat cu scobitoarea. Asezam in tava unsa cu ulei. Spargem ouale in mijloc, condimentam si dam tava la cuptor pana se fac ouale. Am taiat ceapa verde cand am scos tava.
Inimioarele de oua se servesc alaturi de cei dragi, calde!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii