Pinguini

Pinguinii sunt aperitive rapide si haioase pentru care veti avea nevoie doar de masline negre, morcovi, crema de branza si scobitori.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 18 masline negre jumbo
  • 18 masline negre mici
  • 1 morcov
  • 1 tub de crema de branza sau orice fel de pasta de branza sau cream cheese
  • 18 scobitori

Mod de preparare

Pinguinii sunt aperitive rapide si haioase pentru care veti avea nevoie doar de masline negre, morcovi, crema de branza si scobitori. Se ia o maslina jumbo si se taie longitudinal o bucatica unde o sa vina burtica. Se umple orificiul cu crema de branza.Asta e pentru partea alba care se vede in poza.
Morcovul se taie in felii rotunde. Se ia o felie de morcov si se taie o bucatica.Asta e pentru picioarele pinguinului.
Bucatica ramasa de la picioarele pinguinului se taie in jumatate si se adauga la maslina mica.Asta e pentru gura/botul pinguinului.
Se ia o scobitoare se se insereaza intr-o maslina mica si una jumbo!


Pinguini sunt perfecti pentru ziua de nastere a copiilor.

Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!