Pinguinii sunt aperitive rapide si haioase pentru care veti avea nevoie doar de masline negre, morcovi, crema de branza si scobitori.
Pinguinii sunt aperitive rapide si haioase pentru care veti avea nevoie doar de masline negre, morcovi, crema de branza si scobitori. Se ia o maslina jumbo si se taie longitudinal o bucatica unde o sa vina burtica. Se umple orificiul cu crema de branza.Asta e pentru partea alba care se vede in poza.
Morcovul se taie in felii rotunde. Se ia o felie de morcov si se taie o bucatica.Asta e pentru picioarele pinguinului.
Bucatica ramasa de la picioarele pinguinului se taie in jumatate si se adauga la maslina mica.Asta e pentru gura/botul pinguinului.
Se ia o scobitoare se se insereaza intr-o maslina mica si una jumbo!
Pinguini sunt perfecti pentru ziua de nastere a copiilor.
Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.
Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti