Supa de zarzavat cu galuste

Supa de zarzavat cu galuste este o importanta sursa de vitamine si din aceasta cauza este recomandata celor mici.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1/4 lingura nucsoara
  • cateva fire patrunjel
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 ou
  • gris
  • sare

Mod de preparare

Supa de zarzavat cu galuste este o importanta sursa de vitamine si din aceasta cauza este recomandata celor mici. este o importanta sursa de vitamine si din aceasta cauza este recomandata celor mici. Se curata si se spala cartoful, morcovii si ceapa. Se taie marunt si se pun la fiert intr-un litru de apa cu putina sare. Dupa ce legumele s-au inmuiat, se adauga cu o lingura galustele preparate dintr-un ou, batut cu un ulei si putina sare, amestecat apoi cu gris. Se adauga si un fir de patrunjel verde, taiat marunt. Se amesteca compozitia si apoi supa de galuste se lasa la fiert pe foc mic.


Supa de zarzavat cu galuste se serveste calda cu patrunjel tocat si piper negru proaspat macinat sau ardei iute.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii