La 1 litru de lapte fierbinte (pus pe foc) se adauga cateva picaturi de zeama de lamaie. Amesteci cu o lingura de lemn ca imediat se branzeste. Mai
La 1 litru de lapte fierbinte (pus pe foc) se adauga cateva picaturi de zeama de lamaie.
Amesteci cu o lingura de lemn ca imediat se branzeste.
Mai lasi pe foc pana se coaguleaza (se separa de zar).
Pui intr-o strecuratoare un prosop de bucatarie ffff curat, rastorni compozitia si o lasi la scurs.
Dintr-un litru de lapte ies cam 200 g branza de vaci.
Daca ii adaugi putina sare, iti va aduce aminte de branzica de acasa.
Pofta buna!
Reteta Branza de vaci preparata acasa a fost propusa de Ava pe forum culinar.ro
Bunatati pentru colindatori Pentru aceasta reteta m-am inspirat de aici, cu mentiunea ca am adaugat mai multa faina si mai...
Nuci cu cacao si crema de vanilieIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa