La 1 litru de lapte fierbinte (pus pe foc) se adauga cateva picaturi de zeama de lamaie. Amesteci cu o lingura de lemn ca imediat se branzeste. Mai
La 1 litru de lapte fierbinte (pus pe foc) se adauga cateva picaturi de zeama de lamaie.
Amesteci cu o lingura de lemn ca imediat se branzeste.
Mai lasi pe foc pana se coaguleaza (se separa de zar).
Pui intr-o strecuratoare un prosop de bucatarie ffff curat, rastorni compozitia si o lasi la scurs.
Dintr-un litru de lapte ies cam 200 g branza de vaci.
Daca ii adaugi putina sare, iti va aduce aminte de branzica de acasa.
Pofta buna!
Reteta Branza de vaci preparata acasa a fost propusa de Ava pe forum culinar.ro
Retete Pascale
Costite de ied cu usturoi verde si steviePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura