Cotlet de oaie cu piure de mazare si cimbru

Pentru a prepara aceasta reteta de cotlet de oaie cu piure de mazare si cimbru, sunt necesare urmatoarele ingrediente: cotlete de oaie, mazare, cimbru, ulei.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cotlete de oaie
  • 400 g mazare
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei

Mod de preparare

Pentru a pregati cotlet de oaie cu piure de mazare si cimbru se opareste carnea, se unge cu putin ulei, se condimenteaza cu piper si cimbru si se pune pe gratarul incins. Separat, se fierbe mazarea, se trece prin blender sau se paseaza.


Cotletul de oaie cu piure de mazare si cimbru se serveste fiecare portie de carne cu garnitura de piure.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...