Cuscus

Cuscus se foloseste ca si garnitura la carne, legume, dar si in numeroase alte feluri. Sa vedem cum se prepara aceasta mancare rapida.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana cuscus
  • 1 1/2 cana de apa

Mod de preparare

Cuscus se foloseste ca si garnitura la carne, legume, dar si in numeroase alte feluri. Sa vedem cum se prepara aceasta mancare rapida. Se fierbe apa si se adauga peste cuscus.
Se lasa 5 minute dupa care se amesteca cu furculita.
Se repeta procesul peste un minut si tot asa pana cuscusul se separa.


Cuscus se foloseste la tabouleh sau cu tajina sau in mod traditional cuscusul se serveste cu legume.

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.


Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pui cu ceapa, ciuperci si usturoi

O tocăniță clasică, ca la mama acasă cu multă ceapăăă! ;)  

Pui cu ceapa, ciuperci si usturoi
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa