Pentru a prepara aceasta reteta de drob de rata, sunt necesare urmatoarele ingrediente: inimi de rata, oua, ceapa verde, marar, patrunjel, piper.
Drob de rata si oua se prepara asa: se curata si se spala inimile si se pun la fiert. Fierte, se trec prin masina de tocat, se amesteca cu 3 galbenusuri, ceapa verde, verdeata, albusuri batute spuma, sare si piper. Jumatate de compozitie se rastoarna intr-o tava de chec unsa si tapetata cu pesmet. Se aseaza ouale intregi, se pune restul compozitiei de drob, se unge desupra cu putin ulei sau unt si se pune la cuptor.
Se serveste pe frunze de salata verde.
Alte retete recomandate:
Drob de miel cu halva
Drob de legume
Drob de pasare
Aceste rulouri sunt asa pufoase si bune, bune, mai ales daca va place spanacul. Daca nu aveti timp sa luati masa, va puneti...
Aperitiv rulouri cu spanac si branzaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj