Pentru a prepara aceasta reteta de drob de rata, sunt necesare urmatoarele ingrediente: inimi de rata, oua, ceapa verde, marar, patrunjel, piper.
Drob de rata si oua se prepara asa: se curata si se spala inimile si se pun la fiert. Fierte, se trec prin masina de tocat, se amesteca cu 3 galbenusuri, ceapa verde, verdeata, albusuri batute spuma, sare si piper. Jumatate de compozitie se rastoarna intr-o tava de chec unsa si tapetata cu pesmet. Se aseaza ouale intregi, se pune restul compozitiei de drob, se unge desupra cu putin ulei sau unt si se pune la cuptor.
Se serveste pe frunze de salata verde.
Alte retete recomandate:
Drob de miel cu halva
Drob de legume
Drob de pasare
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa