Pentru anghemaht de miel cu lamaie se fierb bucatile de carne la fel ca pentru pilaf. Se face separat un rantas alb dintr-o lingura de unt cu o jumatate lingura de faina.
Pentru anghemaht de miel cu lamaie se fierb bucatile de carne la fel ca pentru pilaf. Se face separat un rantas alb dintr-o lingura de unt cu o jumatate lingura de faina. Se stinge cu zeama in care a fiert carnea, foarte bine limpezita. Se face un sos mult mai subtire decat cel pentru ciulama. Se toarna sosul peste carne, dupa ce s-a indepartat ceapa. Se adauga cateva felii subtiri de lamaie, fara samburi, se potriveste de sare si se lasa sa dea impreuna un clocot.
Anghemahtul de miel se serveste foarte fierbinte.
Reteta de fata este una ce merita facuta. Se pot umple placintele cu mere, branza simpla sau cu stafide. Eu am ales de data...
Desert placinte Poale -n brau cu gutuiInghetata de vanilie facuta in casa - reteta simpla si delicioasa!Invata cum sa pregatesti o inghetata cremoasa si aromata,...
Inghetata de vanilie facuta in casa, reteta simpla si delicioasaAceasta reteta simpla de pui cu usturoi si lamaie este perfectă pentru o cină rapida si delicioasa! Poti să o adaptezi si...
Pui cu usturoi si lamaie