Pentru anghemahtul de pui cu lamaie se fierb bucatile de pui la fel ca pentru pilaf. Se face separat un rantas alb dintr-o lingura de unt cu o jumatate lingura de faina.
Pentru anghemahtul de pui cu lamaie se fierb bucatile de pui la fel ca pentru pilaf. Se face separat un rantas alb dintr-o lingura de unt cu o jumatate lingura de faina. Se stinge cu zeama in care au fiert puii, foarte bine limpezita. Se face un sos mult mai subtire decat cel pentru ciulama. Se toarna sosul peste pui, dupa ce s-a indepartat ceapa. Se adauga cateva felii subtiri de lamaie, fara samburi, se potriveste de sare si se lasa sa dea impreuna un clocot. Se poate pregati si cu bucatile de pui prajite.
Anghemahtul de pui se serveste foarte fierbinte.
Gemul de prune este preferatul familiei noastre, iar de ceva timp eu sunt responsabila cu prepararea lui pentru ca ai mei...
Gem de prune (reteta video)Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa