Antricot de vita cu ceapa prajita si spotzle cu varza

Am rumenit spotzle in ulei pana s-au facut aurii si le-am dat deoparte. Apoi am calit ceapa impreuna cu slanina. Am adaugat apoi varza murata taiat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 portii: 4 bucati de carne de friptura (antricot de vita am folosit noi) 4 cepe taiate fasii subtiri 1 lingura ulei pentru spotzle cu varza: 80g ceapa tocata marunt 80g de sunca slaba (noi am folosit slanina afumata) 40 g unt s
  • eu am folosit 250g faina
  • sare si 2 oua
  • am framanat un aluat din care am taiat fasii (nu mi-au iesit chiar asa cum trebuie
  • dar fiind prima oara cand le fac
  • sper sa fi invatat ceva si data viitoare sa le fac mai bine) voi puteti sa le cumparati gata facute
  • daca gasiti.)

Mod de preparare

Am rumenit spotzle in ulei pana s-au facut aurii si le-am dat deoparte. Apoi am calit ceapa impreuna cu slanina. Am adaugat apoi varza murata taiata fasii subtiri. Am adaugat sare, un praf de zahar si piper, si am lasat putin sa se intrepatrunda gusturile. Am adaugat spotzle si am mai lasat cca. 5 minute pe foc. Lasam deoparte si ne ocupam de carne. Noi i-am pus sare, piper si ardei iute de cu seara si acum doar am prajit-o, tot in wok. Rumenim in unt sau ulei cele 4 cepe taiate solzisori, apoi punem spotzle cu varza si carnea pe o farfurie incalzita si turnam deasupra ceapa rumenita. Reteta propusa de: Crisa78


Se serveste calda, cu patrunjel presarat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...