Ardei umpluti

Aceasta mancare delicioasa se pregateste in mod traditional. Ardeii umpluti se fierb foarte repede.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 12 ardei
  • 1 kg carne tocata amestec
  • 50 gr orez
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • 3-4 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 4 rosii

Mod de preparare

Aceasta mancare delicioasa se pregateste in mod traditional. Ardeii umpluti se fierb foarte repede.Se curata ardeii de seminte se spala si se sareaza in interior. Mararul, patrunjelul si ceapa se toaca marunt. Orezul se spala si se lasa un pic la umflat. Se amesteca carnea cu ceapa, verdeturile, orezul, bulionul, si condimentele. Se amesteca bine toate. Cu aceasta compozitie se umple ardeii si se pun capacele de rosii. Se pun la fiert in apa si suc de rosii plus un pic de delikat.


Ardeii umpluti se servesc fierbinti.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de conopida cu carne de curcan

Va place conopida si vreti o cina usoara, fara multe calorii ? Atunci aceasta reteta este perfecta. Este usor de facut si...

Salata de conopida cu carne de curcan
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca