Ardei umpluti

Ardei umpluti este o reteta de mancare cu ardei delicioasa. Ardeii umpluti cu carne au o savoare aparte.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600g carne de porc si vita tocata
  • ardei grasi 8 buc.
  • 4 linguri orez
  • 1 ceapa mare
  • 2 frunze dafin
  • patrunjel si marar verde tocat
  • 1 morcov mic dat pe razatoare
  • 300 ml bulion
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa o tocam marunt si o calim impreuna cu morcovul. Adaugam si orezul, lasam 1 minut sa se prajeasca putin apoi rasturnam amestecul peste carne. Adaugam sare, piper si verdeata tocata.
Spalam ardeii bine apoi scoatem capacelul, dupa care ii umplem.
Intr-o cratita punem putin ulei apoi asezam ardeii si deasupra turnam bulionul si apa pana sunt acoperiti . Dafinul il punem printre ardei. Pe fiecare ardei punem o feliuta de rosie, acoperim cu un capac si apoi lasam sa fiarba la foc mic timp de 90 de min.

Datorită valvei ajustabile pentru controlul presiunii, ingredientele îşi păstrează valorile nutritive.Datorită tehnologiei cu încălzire 3D, căldura acţionează uniform şi nu e nevoie să amesteci.


Se servesc cu smantana.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...