Ardei umpluti

Ardei umpluti este o reteta de mancare cu ardei delicioasa. Ardeii umpluti cu carne au o savoare aparte.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600g carne de porc si vita tocata
  • ardei grasi 8 buc.
  • 4 linguri orez
  • 1 ceapa mare
  • 2 frunze dafin
  • patrunjel si marar verde tocat
  • 1 morcov mic dat pe razatoare
  • 300 ml bulion
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa o tocam marunt si o calim impreuna cu morcovul. Adaugam si orezul, lasam 1 minut sa se prajeasca putin apoi rasturnam amestecul peste carne. Adaugam sare, piper si verdeata tocata.
Spalam ardeii bine apoi scoatem capacelul, dupa care ii umplem.
Intr-o cratita punem putin ulei apoi asezam ardeii si deasupra turnam bulionul si apa pana sunt acoperiti . Dafinul il punem printre ardei. Pe fiecare ardei punem o feliuta de rosie, acoperim cu un capac si apoi lasam sa fiarba la foc mic timp de 90 de min.

Datorită valvei ajustabile pentru controlul presiunii, ingredientele îşi păstrează valorile nutritive.Datorită tehnologiei cu încălzire 3D, căldura acţionează uniform şi nu e nevoie să amesteci.


Se servesc cu smantana.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de mazare, dovlecel si broccoli

Fetele mele sunt fan supa-cremă, motiv pentru care fac destul de des acest tip de supă, în diferite combinații (cu...

Supa crema de mazare, dovlecel si broccoli
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca