Ardei umpluti cu carne de curcan

Ardeii umpluti cu carne de curcan sunt deliciosi. Prepara aceasta reteta de ardei umpluti cu ardei proaspeti de vara.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 ardei
  • carne de curcan
  • o ceapa
  • o faoie de dafin
  • 4 linguri de orez
  • 2 linguri de ulei
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sucul unei lamai
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea de curcan se da prin masina de tocat. Ceapa taiata marunt se caleste in ulei si cand devine sticloasa se adauga orezul. Se amesteca si se lasa sa se umfle putin orezul. In amestecul de orez siceapa se adauga carnea, patrunjelul tocat, se potriveste apa cu sare si piper si se umplu ardeii curatati si taiati in partea de sus. Din rosii se face cate un capac pentru fiecare ardei. Ardeii se pun intr-o cratita care se umple pe jumatate cu apa, suc de lamaie si foaia de dafin si se fierb pe foc aproximativ 30 de minute. Apoi se baga 10 minute la cuptor.


Ardeii umpluti cu carne de curcan sunt buni si reci si calzi.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftele de soia cu legume

Chiftele de soia cu legume
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos