Se curata de pielita aripile de pui, dupa care se tai in doua. Ceapa se taie marunt si se caleste in 2 linguri de ulei. Se adauga aripile. Dupa aprox
Se curata de pielita aripile de pui, dupa care se tai in doua. Ceapa se taie marunt si se caleste in 2 linguri de ulei. Se adauga aripile. Dupa aprox. 2 minute de calire-prajire, se toarna un pahar de apa, se condimenteaza si acoperit cu un capac, se lasa sa fiarba. Intre timp, prajim putin orezul in uleiul ramas. Se toarna ketchupul si apa cat sa acoepere bine orezul. Se adauga vegeta si se fierbe la foc mic pana cand se absoarbe toata zeama. Se toarna peste orez sosul impreuna cu aripile de pui, se lasa sa fiarba putin, iar apoi se lasa acoperit timp de 30 de minute (in acest timp se va absoarbe toata zeama).
Alte retete cu pui recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa