Se curata de pielita aripile de pui, dupa care se tai in doua. Ceapa se taie marunt si se caleste in 2 linguri de ulei. Se adauga aripile. Dupa aprox
Se curata de pielita aripile de pui, dupa care se tai in doua. Ceapa se taie marunt si se caleste in 2 linguri de ulei. Se adauga aripile. Dupa aprox. 2 minute de calire-prajire, se toarna un pahar de apa, se condimenteaza si acoperit cu un capac, se lasa sa fiarba. Intre timp, prajim putin orezul in uleiul ramas. Se toarna ketchupul si apa cat sa acoepere bine orezul. Se adauga vegeta si se fierbe la foc mic pana cand se absoarbe toata zeama. Se toarna peste orez sosul impreuna cu aripile de pui, se lasa sa fiarba putin, iar apoi se lasa acoperit timp de 30 de minute (in acest timp se va absoarbe toata zeama).
Alte retete cu pui recomandate
Mai simplute ciupercile acestea, dar asta nu inseamana ca nu sunt foarte bune.
Ciuperci umplute cu cheddar si ceapa verdeGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa