Curatam aripioarele, le parlim la flacara aragazului, apoi le spalam si le scurgem. Le punem intr-un castron si turnam peste ele berea, otetul si ulei
Curatam aripioarele, le parlim la flacara aragazului, apoi le spalam si le scurgem. Le punem intr-un castron si turnam peste ele berea, otetul si uleiul.Adaugam apoi ceapa si usturoiul tocate marunt, cimbrul, coriandrul, ghimbirul, sare si piper dupa gust. Amestecam bine si dam castronul la frigider pentru 3 ore. Dupa ce au stat la marinat aripioarele se scot si le scurgem bine. Trecem aripioarele prin faina, oul batut si apoi prin pesmet. Le prajim in uleiul incins pana devin rumene. Le scoatem pe servetele absorbante si le lasam sa se scurga de surplusul de ulei.
Pentru sosul de telina:
Radem telina cat mai fin. Pisam bine usturoiul si il adaugam peste telina. Frecam ingredientele cu o lingura de lemn, turnand putin cate putin ulei ca la maioneza. Cand am terminat de adaugat tot uleiul, condimentam daca mai este necesar, apoi adaugam smantana.
Se servesc calde, daca doriti se mai poate pune ulei, sar sau piper in plus. Alte retete in imagini recomandate
Ciorba radauteana
Piftie de curcan
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale". Incepem reteta de astazi cu prezentarea unor...
Ghiveci de legume cu oua romanesti si ierburi de gradinaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj