Aripioarele (spalate, curatate) se sareaza si pipereaza apoi infaineaza. Am pregatit pesmetul picant amestecandu-l cu: sare, piper, boia iute si dulce
Aripioarele (spalate, curatate) se sareaza si pipereaza apoi infaineaza.
Am pregatit pesmetul picant amestecandu-l cu: sare, piper, boia iute si dulce, fulgi de ardei iute, oregano, 5 spices, piper cayenne, sofran si un amestec de condimente picante tailandeze.
Am dat aripile prin ou amestecat cu bere
Apoi prin pesmet si le-am prajit in ulei de porumb amestecat cu unt. Le-am prajit la foc foarte foarte mic.
Ies foarte crocante si atat picante cat si aromate in varianta asta.
Pofta buna!
Reteta Aripioare picante a fost propusa de BD pe forum culinar.ro
Alta reteta cu aripioare gasiti aici: Aripioare de pui cu miere
Am preluat ideea acestei coronite de la caietulcuretete.com si au fost foarte incantati copiii si de forma si de gust!...
Desert cozonac coronita cu ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.