Aripioare umplute cu masline este o delicioasa reteta cu carne pentru care va trebuie 12-14 aripi pui.
Aripioare umplute cu masline sunt delicioase si se pregatesc foarte usor. Aripile se spala si se scurg bine.
Se ia cate o aripa, iar pe partea din interior se desprinde usor pielea de carne,in stanga si-n dreapta aripii.
Maslinelor li se scot samburii si se taie felii.apoi cu ele umplem aripile.
Aripile astfel umplute se presara cu putin delikat, piper macinat, tarhon si boia, apoi se tavalesc bine prin faina si se prajesc in ulei incins.
Cand aripile au culoarea maronie pe ambele parti, sunt gata. Se scurg de ulei pe un prosop de hartie.
Cartofii natur se taie cuburi si se stropesc cu ulei si se presara cu putin delikat si piper macinat.
Se amesteca usor ca sa nu se sfarame.
Aripioare umplute cu masline se servesc calde cu cartofi natur, presarate cu marar verde. Pofta buna!
Tigaia marca Vitesse France de la KitchenShop mi-ar fi utila la prepararea retetei!
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti