Arpagic cu miel

Spalam pulpa o frecam cu lamaie si presaram putina boia dulce. Amestecam frunzele de tarhon, busuioc, tocate marunt cu usturoiul zdrobit, sare, piper

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel
  • 1 lamaie
  • 200g arpagic
  • 1 cutie rosii decojite
  • 1 lg boia dulce
  • tarhon
  • busuioc
  • 4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalam pulpa o frecam cu lamaie si presaram putina boia dulce. Amestecam frunzele de tarhon, busuioc, tocate marunt cu usturoiul zdrobit, sare, piper si cca 6 lg ulei de masline.

Asezam pulpa intr-o tava si stropim cu amestecul de condimente.

Dam tava la cuptor si o lasam pana se fragezeste carnea.

Din cand in cand stropim carnea cu sosul format in tava.

Spre final adaugam arpagicul si rosiile zdrobite.
Servim mancarea cu garnitura de cus cus.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Clatite - reteta de baza

Preluata de pe blogul Gabitzei ( Gaby_d) ... e o reteta super buna de clatite ... ca doar vorba aceea...cui nu ii plac...

Clatite - reteta de baza
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise