Arpagic cu miel

Spalam pulpa o frecam cu lamaie si presaram putina boia dulce. Amestecam frunzele de tarhon, busuioc, tocate marunt cu usturoiul zdrobit, sare, piper

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel
  • 1 lamaie
  • 200g arpagic
  • 1 cutie rosii decojite
  • 1 lg boia dulce
  • tarhon
  • busuioc
  • 4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalam pulpa o frecam cu lamaie si presaram putina boia dulce. Amestecam frunzele de tarhon, busuioc, tocate marunt cu usturoiul zdrobit, sare, piper si cca 6 lg ulei de masline.

Asezam pulpa intr-o tava si stropim cu amestecul de condimente.

Dam tava la cuptor si o lasam pana se fragezeste carnea.

Din cand in cand stropim carnea cu sosul format in tava.

Spre final adaugam arpagicul si rosiile zdrobite.
Servim mancarea cu garnitura de cus cus.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Bucataras.RO

Pui cu sos mediteranean

Pui cu sos mediteranean
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa