Aspicul de vita este o mancare gustoasa. Pentru prepararea acestei retete avem nevoie de picioare de vita si de vitel.
Aspicul de vita este o mancare gustoasa. Pentru prepararea acestei retete avem nevoie de picioare de vita si de vitel. Soricul, impreuna cu morcovul, ceapa taiata felii si condimentele se pun intr-un vas mare. Se adauga oasele de vitel sfaramate, picioarele de vita si cele de vitel, sfaramate si ele. Se pune capacul si se lasa la inabusit, la foc mare, timp de 15-20 de minute. Se adauga apoi sarea si apa si se lasa la fiert, pe foc mic, aproximativ 5-6 ore. Se degreseaza apoi si se trece prin tifon, dupa care se lipezeste si se lasa la rece.
Se serveste dupa ce a stat la rece.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii