Biftec in faina

Pentru biftecul in faina se curata muschiul de pielite, se taie in bucati potrivite. Se da sare. Se usuca bine cu o carpa, se dau prin faina, se frig in untura fierbinte.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g muschi de vaca
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri untura
  • sare.

Mod de preparare

Pentru biftecul in faina se curata muschiul de pielite, se taie in bucati potrivite. Se da sare. Se usuca bine cu o carpa, se dau prin faina, se frig in untura fierbinte, intai pe o parte, apoi pe cealalta, ca si  antricoatele. Cand sunt gata se scot si se tin la cald.
Se pregateste repede urmatorul sos: se scurge o parte din, grasimea din tava, iar in sosul ramas se toarna o lingura de apa. Se lasa sa dea cateva clocote, amestecand cu lingura sa se ia rumeneala de pe tava. Sosul se strecoara peste biftec.


Biftecul in faina se serveste fierbinte cu cartofi prajiti.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute de cartof cu costita si muschiulet afumat

Aseara am urmarit ''Secrete de bucatar'' pe TV.Paprika,prezenta retea asta de chiftelute de cartof fara faina.Asa ca m-am pus...

Chiftelute de cartof cu costita si muschiulet afumat
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca