Se alege carne slaba, se da prin masina de tocat, se amesteca cu costita afumata taiata fasii subtiri, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Peste am
Se alege carne slaba, se da prin masina de tocat, se amesteca cu costita afumata taiata fasii subtiri, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Peste amestec se pun doua cepe tocate fin si doua oua crude. Se omogenizeaza cu o lingura de lemn, se rastoarna amestecul intr-o forma
unsa cu unt si tapetata cu felii subtiri de ficat de pasare. Se acopera cu vin si se lasa la foc potrivit.
Alte retete mincare recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Ghiveci de legume
Dati click pe imagine daca vreti sa vedeti preparatul intreg pt. ca pozele sunt editate pe portrait. Ca sa va treaca...
Pizza chiliOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj