Caise cu carne de pasare

Pasarea taiata bucati se inabusa si se lasa apoi sa fiarba cu apa sau cu zeama de carne. Dupa ce carnea este fiarta, se adauga sosul dulce preparat as

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g carne
  • 1/2 kg caise uscate
  • 3 linguri zahar
  • 1/2 lingura faina
  • 2 linguri unt

Mod de preparare

Pasarea taiata bucati se inabusa si se lasa apoi sa fiarba cu apa sau cu zeama de carne. Dupa ce carnea este fiarta, se adauga sosul dulce preparat astfel: se rumeneste bine zaharul pus in grasimea incinsa, se stinge cu apa sau cu zeama de carne fierbinte. Se toarna faina subtiata cu apa peste carne si dupa ce a fiert mai multe clocote se adauga caisele spalate si tinute putin in apa calda. Se lasa sa fiarba pina ce scade Nu se fierbe de la inceput sosul dulce cu carnea, fiindca aceasta va capata o culoare inchisa. Se poate prepara si fara faina, numai cu sos caramel preparat din zahar.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert nuci umplute cu crema de ciocolata

Daca va este dor de gustul copilariei, incercati aceasta reteta, la fel de delicioasa ca altadata!

Desert nuci umplute cu crema de ciocolata
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise