Aceasta retete cu carne de miel se prepara rapid si este perfecta pentru masa de Paste. Gasiti retete pe culinar.ro, alaturi de alte mancaruri cu carne de miel.
Aceasta retete cu friptura de miel se prepara rapid si este perfecta pentru masa de Paste. Se prajestea carnea de miel in uleiul incins. Se sareaza, se pipereaza si se asaza apoi pe gratarul cuptorului, iar dedesubt se monteaza o tava pentru grasimea scursa. Se coace 25 de minute. Sosul scurs in tava se stinge cu supa de miel, se adauga vinul, tarhonul, usturoiul, foaia de dafin si fructe de ienupar. Se lasa sa dea intr-un clocot, apoi se mai lasa la fiert pana isi reduce volumul pana la doua treimi din cantitate. Se strecoara sosul si se mai lasa sa dea intr-un clocot, apoi se ia vasul de pe foc. Se adauga treptat cuburi de unt si se omogenizeaza. Se sareaza, se pipereaza, apoi se scoate mielul din cuptor si se taie felii pe os, apoi se asaza in farfurii cu sosul deasupra.
Mancarea cu carne de miel se serveste garnisita cu nuci si verdeata.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti