Carne alla pizzaiola

Se curata cepele, se taie cubulete, cateii de usturoi se crapa pe lungime, si se pun in uleiul incins, se calesc. Cand ceapa e rumenita se adauga rosi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 catei de usturoi
  • 2 cepe mari
  • 1 cutie de rosii decojite
  • 4 linguri de ulei de masline
  • oregano
  • sare
  • piper
  • 250 gr. mozzarela
  • 500 gr. muschiulet de porc

Mod de preparare

Se curata cepele, se taie cubulete, cateii de usturoi se crapa pe lungime, si se pun in uleiul incins, se calesc. Cand ceapa e rumenita se adauga rosiile taiate cubulete, si condimentele. Cand a scazut sosul, carnea taiata felii se aseaza deasupra si se pune un capac. Dupa 2 minute se intorc bucatile de carne pe cealalta parte, se mai lasa 2 minute, dupa care se pune peste mozzarella taiata felii, se stinge focul si se mai lasa doua minute cu capac.


Se serveste cu paine proaspata sau cu cartofi natur.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Cupcackes red velvet

De mult mi-am notat reteta de cupcackes a lui Criss si ieri am avut ocazia sa le incerc. Va spun ca au iesit perfecte, la...

Cupcackes red velvet
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise