Se curata cepele, se taie cubulete, cateii de usturoi se crapa pe lungime, si se pun in uleiul incins, se calesc. Cand ceapa e rumenita se adauga rosi
Se curata cepele, se taie cubulete, cateii de usturoi se crapa pe lungime, si se pun in uleiul incins, se calesc. Cand ceapa e rumenita se adauga rosiile taiate cubulete, si condimentele. Cand a scazut sosul, carnea taiata felii se aseaza deasupra si se pune un capac. Dupa 2 minute se intorc bucatile de carne pe cealalta parte, se mai lasa 2 minute, dupa care se pune peste mozzarella taiata felii, se stinge focul si se mai lasa doua minute cu capac.
Se serveste cu paine proaspata sau cu cartofi natur.
De mult mi-am notat reteta de cupcackes a lui Criss si ieri am avut ocazia sa le incerc. Va spun ca au iesit perfecte, la...
Cupcackes red velvetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura