Carne cu ardei si feta

Se toaca ceapa, ardeii se taie cuburi. Se pun impreuna cu ceapa si cu carnea tocata la calit in ulei. Se adauga condimente si bulionul. Se presara bri

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g ardei rosii
  • galbeni
  • verzi
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 500 g carne tocata
  • sare
  • piper
  • 4 linguri bulion
  • 250 ml supa de carne
  • 100 g brinza feta

Mod de preparare

Se toaca ceapa, ardeii se taie cuburi. Se pun impreuna cu ceapa si cu carnea tocata la calit in ulei. Se adauga condimente si bulionul. Se presara brinza sfaramata si se mai lasa 10 min pe foc. Se servesc cu macaroane, orez sau bagheta proaspata.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...