Pentru carne de porc cu sos de smantana carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, impreuna cu ceapa.
Pentru carne de porc cu sos de smantana carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, impreuna cu ceapa. Smantana se toarna peste carne, se adauga sare, boia de ardei si se fierb cca 20 minute.
Carnea de porc cu sos de smantana se serveste calda, cu diferite garnituri din legume, paste fainoase si orez.
Pentru că încă mai este spanac în piețe, am cumpărat și am făcut, poate pentru ultima dată, în acest...
Tocanita de spanac cu ochiuriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa