Carne de porc cu sos de smantana

Pentru carne de porc cu sos de smantana carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, impreuna cu ceapa.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de porc - 500 g
  • ulei - 50 ml
  • ceapa - 200 g
  • smantana - 600 g
  • boia de ardei dulce - 2 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru carne de porc cu sos de smantana carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, impreuna cu ceapa. Smantana se toarna peste carne, se adauga sare, boia de ardei si se fierb cca 20 minute.

Carnea de porc cu sos de smantana se serveste calda, cu diferite garnituri din legume, paste fainoase si orez.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa