Turnam vinul rosu peste prune, adaugam scortisoara si lasam la macerat 12 ore. Curatam o ceapa rosie, telina si morcovii si le feliem. Curatam cealalt
Turnam vinul rosu peste prune, adaugam scortisoara si lasam la macerat 12 ore. Curatam o ceapa rosie, telina si morcovii si le feliem. Curatam cealalta ceapa, o frecam cu sare si piper si o prajim pe toate partile in ulei fierbinte. Adaugam legumele feliate, prajim putin, adaugam pasta de tomate, supa de oase si fierbem la foc mediu 1,5 ore. Adaugam carnea impreuna cu sosul si fiebem 30 de minute. Scoatem carnea si prunele si pisam sosul ramas printr-o strecuratoare deasa. Adaugam sare si piper si turnam amestecul peste carne, decoram cu prune si servim cu cartofi sarati.
Alte retete recomandate
Tocanita vinete
Tocanita din carne
Tocanita ficat
Pentru ca mi-a placut mult rulada lui Merisor am pregatit si eu doua placinte rulate cu dovleac turcesc. Daca mi-aduc...
Desert placinte rulate cu dovleac turcescGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa