Se pregateste carnea. Se adauga faina la carnea inabusita, cu ceapa si grasime, se stinge cu putina zeama de carne sau de zarzavat. Se adauga castrave
Se pregateste carnea. Se adauga faina la carnea inabusita, cu ceapa si grasime, se stinge cu putina zeama de carne sau de zarzavat. Se adauga castravetii taiati si spalati in mai multe ape si bulionul desfacut in apa cu un virf de lingurita de boia de ardei dulce. Se fierbe pina ce scade sosul si se moaie castravetii. In acelasi mod se prepara si rata cu castraveti murati, in care caz la o rata se folosesc opt castraveti, o lingurita faina, 75g unt, ¼ kg rosii, patrunjel verde si sare.
Pentru seria prăjituri pentru sărbători, ce te duc cu gândul la casa părintească, am răsfoit caietul de rețete,...
Piersicuțe dulci – fursecuri fragede și aromatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura