Chateaubriant

Se taie biftecul intr-o bucata de 4-5 cm grosime, se curata de pielite si grasime. Se turteste cu lama unui cutit, pentru a i se da forma. Se frige ci

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un biftec de marime potrivita
  • unt

Mod de preparare

Se taie biftecul intr-o bucata de 4-5 cm grosime, se curata de pielite si grasime. Se turteste cu lama unui cutit, pentru a i se da forma. Se frige circa 25 de minute si se aseaza pe o farfurie cu o bucatica de unt deasupra si se serveste cu cartofi pai.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de fasole verde cu naut

Mancare de fasole verde cu naut
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii