Chicken Jalfrezi, pui indian

Pieptul de pui se taie fasii ardeiul iute rotocoale , cel gras fasii ceapa se taie marunt , usturoiul feliute Se pune la incins untul si uleiul si se

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui mare
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • 1 ceapa
  • 1-2 catei usturoi
  • 1 lingura sos de rosii
  • 1 lingurita curry
  • 1 lingura unt
  • 2-3 linguri ulei
  • 150 ml apa
  • sare

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii

ardeiul iute rotocoale , cel gras fasii

ceapa se taie marunt , usturoiul feliute

Se pune la incins untul si uleiul si se caleste ceapa si usturoiul

Se adauga curry , ardeiul iute , sosul de rosii si pieptul de pui si se caleste cateva minute.

Apoi se adauga apa si sare si se lasa la fiert cateva minute , pana se face bine carnea

Cand s-a facut carnea , se adauga ardeiul gras si se mai lasa pe foc circa 5 minute , pana se inmoaie ardeiul si se ingroasa sosul.

Reteta continea si ghimbir ras , dar mie nu-mi place ghimbirul.Se adauga la final, o data cu ardeiul gras.


L-am servit cu garnitura de orez.

Pofta buna!

Reteta Chicken Jalfrezi, pui indian a fost propusa de izuk pe forum culinar.ro

Alte retete cu specific indian gasiti aici:

Pui cu spanac a la Amarjit,

Letcho cu piept de pui, orez si sos thai,

Aripi de curcan tandoori

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...