1 piept de pui transat in doua cu ciocanul de snitele. Se taie in felii. Se adauga paprika, praf de usturoi si o lingura ulei masline. Se amesteca foa
1 piept de pui transat in doua cu ciocanul de snitele. Se taie in felii. Se adauga paprika, praf de usturoi si o lingura ulei masline. Se amesteca foarte bine si se lasa in frigider pentru circa 30 minute.
Se asaza pe bete de frigarui.
Se ung cu o marinada din : 1 lingura dijon mustar si 1 lingurita sos soya. Se lasa inca 5 minute la marinat dupa care se baga la cuptor pentru circa 35 minute.
Pe o tava cu 2 linguri ulei de masline si un mix de vegetale(se poate si numai sare) se adauga legumele si se prajesc 5 minute pana cand sunt putin moi. Gata prajite se pun pe o farfurie. In uleiul ramas se adauga 1 lingura sos soya.
Intre timp fierbe orezul dupa indicatiile de pe pachet. Se strecoara foarte bine intr-o sita.
Se adauga orezul in tava cu uleiul de masline si sos soya si se prajeste circa 3 minte. Se adauga si legumele prajite.
Gata pentru servire.
Reteta propusa de PARADIS
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale
Tocana de legume cu ouDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata