MOD DE PREPARARE: Ceapa curatata si patrunjelul spalat bine se pun intr-un blender (robot de bucatarie) si se lasa pana sunt taiate foarte marunt. Int
MOD DE PREPARARE:
Ceapa curatata si patrunjelul spalat bine se pun intr-un blender (robot de bucatarie) si se lasa pana sunt taiate foarte marunt. Intr-un castron se pune carnea tocata, ceapa, patrunjelul si condimentele si se amesteca totul foarte bine.
Compozitia arata precum carnea de mici. Se modeleaza percum mici si se servesc in pita arabeasca ca sandwichi sau cu diferite mancaruri.
Reteta propusa de Pupacel
Se pot servi in lipie precum un sandwich , puneti sos tahini sau hummos, kafta, castraveti murati
Terina, este un preparat de origine franceza, cel putin asa am auzit eu. Am vazut reteta pe Paprika si cel care o prepara...
Terina cu carne tocata si piept de puiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa