Chiftele de cartofi cu carne si ceapa

Pentru chiftelele de cartofi cu carne se fierb cartofii, se curata si se trec prin masina. Se amesteca cu o lingura de faina, un ou si carnea data prin masina.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g cartofi
  • 250 g carne
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • 100 g untura sau
  • ulei.

Mod de preparare

Pentru chiftelele de cartofi cu carne se fierb cartofii, se curata si se trec prin masina. Se amesteca cu o lingura de faina, un ou si carnea data prin masina si prajita cu putina ceapa. Se adauga sare si piper. Se fac chiftelele ca mai sus si se prajesc in untura sau in ulei.


Chiftelele de cartofi cu carne servesc cu sos de rosii.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...