Pentru aceasta reteta aveti nvoie de carne tocata, ceapa verde, usturoi, dovlecei, rosii cherry si condimente.
Chiftelele la gratar cu legume coapte se prepara asa: ceapa, usturoiul si mararul se toaca marunt, apoi se amesteca cu carnea tocata si cu porumbul scurs. Se adauga sare, piper si se framanta bine. Separat, se curata dovleceii, se taie rondele, ceapa se desface in fasii, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se lasa la macerat 30 de minute. Intre timp se formeaza chiftelele si se pun intercalat cu rosii cherry pe betele de frigarui. Se incinge gratarul,s e unge cu putina grasime si se pune legume la copt, iar langa se adauga frigaruile si se lasa la prajit.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Legume la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa