Chiftelute

Legumele se toaca si se amesteca cu carnea tocata, sau se introduc la mixer. Modelez chiftelele, le dau prin faina si le prajesc in ulei de masline. C

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr carne de porc
  • 1 ou
  • patrunjel
  • pesmet
  • parmigiano reggiano
  • miez de paine inmuiat in lapte si apoi stors
  • usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Legumele se toaca si se amesteca cu carnea tocata, sau se introduc la mixer.

Modelez chiftelele, le dau prin faina si le prajesc in ulei de masline.

Cand s-au facut, torn in tigaie cam un pahar de apa, adaug putin dintr-un cub de knor si las sa dea cateva clocote.
Reteta Chiftelute a fost propusa de any_annette

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...