Chiftelute cu sos de ciuperci si castraveti murati

Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata morcovii si se taie rondele. Se pun la calit in putin ulei. Dupa ce s-au patruns putin se adauga ciuperc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • chiftelute (preferabil din amestec de carne de porc si de vita)
  • 3 morcovi
  • 3 castraveti murati
  • 200 gr. de ciuperci
  • 1 ceapa
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de faina
  • ulei

Mod de preparare

Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata morcovii si se taie rondele. Se pun la calit in putin ulei. Dupa ce s-au patruns putin se adauga ciupercile taiate felii. Se lasa sa se patrunda si acestea, se adauga un pahar cu apa. Se adauga castravetii murati taiati rondele, chiftelutele si se adauga apa pana se acopera putin compozitia din oala. Intr-un pahar cu apa se amesteca 3 linguri de faina cu boia dulce si apa pana se face o pasta omogena si se pune in oala. Se lasa sa fiarba fara capac, se amesteca pentru a nu se prinde de oala. Se adauga sare si piper dupa gust. Se ia de pe foc atunci cand a scazut suficient.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de salau

  Daca este salau proaspat, putem sa punem si de o ciorba buna !!! Pentru aceasta aceasta ciorba, m-am inspirat din...

Ciorba de salau
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca