Chiftelute din carne de pasare

Ingredientele se amesteca si se framanta bine carnea, compozitia se intinde intr-o tava unsa si se da la cuptor sau, sub forma de chiftelute, se rumen

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de pasare
  • 4 – 5 catei de usturoi zdrobiti
  • 3 oua
  • 1 chifla inmuiata in 3 ape si stoarsa
  • 1 legatura de patrunjel verde tocat marunt
  • Putin ulei
  • Sare
  • piper
  • Vegeta
  • maghiran

Mod de preparare

Ingredientele se amesteca si se framanta bine carnea, compozitia se intinde intr-o tava unsa si se da la cuptor sau, sub forma de chiftelute, se rumenesc in ulei, in tigaie.
Alte retete recomandate

Vinete impanate

Vinete la cuptor

Dovlecei umpluti

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...