Chiftelute din carne de pasare

Ingredientele se amesteca si se framanta bine carnea, compozitia se intinde intr-o tava unsa si se da la cuptor sau, sub forma de chiftelute, se rumen

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de pasare
  • 4 – 5 catei de usturoi zdrobiti
  • 3 oua
  • 1 chifla inmuiata in 3 ape si stoarsa
  • 1 legatura de patrunjel verde tocat marunt
  • Putin ulei
  • Sare
  • piper
  • Vegeta
  • maghiran

Mod de preparare

Ingredientele se amesteca si se framanta bine carnea, compozitia se intinde intr-o tava unsa si se da la cuptor sau, sub forma de chiftelute, se rumenesc in ulei, in tigaie.
Alte retete recomandate

Vinete impanate

Vinete la cuptor

Dovlecei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...