1. Se spala cartofi si se fierb cca 15 minute. 2. Se curata si se spala fasolea verde. 3. Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in 2 linguri ulei;
1. Se spala cartofi si se fierb cca 15 minute.
2. Se curata si se spala fasolea verde.
3. Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in 2 linguri ulei; se scoate si se pune deoparte jumatate de cantitate.
4. Se adauga rosiile la restul de ceapa si se lasa sa fiarba 30 min. fara capac.
5. Se framanata carnea tocata cu restul de ceapa, pesmet, oua, parmezan si 3 linguri de verdeturi tocate; se condimenteaza cu sare, piper si boia si se modeleaza bilute.
6. Intr-o tigaie, se incing 2 linguri de ulei si se prajesc chiftelutele de jur imprejur cca 10 min.
7. Se fierbe fasolea verde in apa cu sare cca 15 min. Se trec cartofi prin jet de apa rece, se decojesc si se taie bucatele.
8. Se incinge 1 lingura unt si se prajesc inauntru cartofi.
9. Se sareaza si se pipereaza.
10. Se lasa sa se scurga fasolea verde si se caleste in restul de unt incins.
11. Se sareaza iar apoi se condimenteaza sosul de rosii.
Pofta buna!
O reteta simpla si rapida.Pe cat de rapida si simpla pe atat de buna.
Calamari picanti cu pasteDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata